Известие

Collapse
No announcement yet.

пистов ремък

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Искам да попитам и аз в тази тема за пистовия ремък.Та значи вчера паля и нещо шляпа под капака,като дигнах капака и видях че от пистовия ремък е останало половината и другото е като на конци.Въпроса е да го срежа и да я закарам или да ме задърпат до там(водната помпа ме притеснява,ма не знам тя от него ли се върти)за 1.9 ЖТД става дума.Мерси
    146 JTD-2000г.
    Punto 1.2

Comment

По-добре я задърпай дотам,няма страшно за водната помпа,тя се върти от ангренажа
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Xtrime7 е прав. Не е нужно да се скъса пистовия.

Изскача от една от ролките , и протърква гадния пластмасов капак. През дупката в капака при ангренажния се натрескват парчета от капака и от ремъка.

Говоря от опит. вчера си взех колата от майстор. Сменени всички смукателни клапани. Този път И ролките на пистовия... И аз така си мислех, че при проблем с него, ще остана само без хидравлика и без зареждане.

Та - в тази връзка - търся си здрав пластмасов капак на ангренажния - за 1.6 ТС, от старите (тези и с металния капак) Става ли от някой друг ТС или са различни за 1.4 , 1.6 , 1.8 ?
        Last edited by Ivo_; d.m.y г., 18:52.
        145 1.6TS '97

Comment

Първоначално публикувано от Ivo_ Покажи съобщение
          Xtrime7 е прав. Не е нужно да се скъса пистовия.

Изскача от една от ролките , и протърква гадния пластмасов капак. През дупката в капака при ангренажния се натрескват парчета от капака и от ремъка.

Говоря от опит. вчера си взех колата от майстор. Сменени всички смукателни клапани. Този път И ролките на пистовия... И аз така си мислех, че при проблем с него, ще остана само без хидравлика и без зареждане.

Та - в тази връзка - търся си здрав пластмасов капак на ангренажния - за 1.6 ТС, от старите (тези и с металния капак) Става ли от някой друг ТС или са различни за 1.4 , 1.6 , 1.8 ?
          Колега, имам един капак. Ще ти го снимам и ще ти пусна снимките. Дано е какъвто ти трябва.

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

EDIT: Ето го:

Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Жалко не е това.
            Трябва ми големия пластмасов капак. Става от 1.6 само - независимо стария или новия туинспарк (т.е все тая с пласмасов или метален капан отгоре, но да е 1.6).
            Благодаря все пак.
            Last edited by Ivo_; d.m.y г., 01:00.
            145 1.6TS '97

Comment

Ясно. Аз мислех, че за капака на пистовия ремък говориш.
              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
              Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
              X